Is Euro Latino voor jou?

Bij lederhandel Euro Latino vind je verschillende soorten leer in uiteenlopende kleuren, prints, diktes en structuren tegen aantrekkelijke prijzen. Als lederhandel verkopen we hele en halve huiden, leer uit speciale partijen én uit collecties, waardoor we bij nabestellingen nagenoeg dezelfde kleur en kwaliteit kunnen garanderen.
Heb je kleinere stukjes leer nodig? Je kunt bij ons ook leer per kilo kopen.
Dan is onze groothandel zeker iets voor jou.

Fournituren

Lederhandel Euro Latino heeft naast een uitgebreide leercollectie ook een basisassortiment fournituren, zoals D-ringen, musketonhaken, geweerknoppen en schuifgespen.

Diversiteit in leer

Je vindt bij ons onder meer:
Koeienhuid, kalfsleer, geitenleer,buffelleer, pigskin, gevlochten leer, leer met print, metallic leer, lakleer, suède, tuigleer, nubuck, huiden.

Zoek je iets specifieks wat hier niet bij staat? Grote kans dat we het tóch in huis hebben of het voor je kunnen bestellen.

Koeienhuiden

Afmeting: hele huiden (ong. 4 m²) en halve huiden (ong. 2 m²).

Suède

Afmeting: divers.

Gevlochten leer

Afmeting: divers.

Runderleer

Afmeting:variërend van kleine stukjes (paar cm²) tot platen en hele huiden(ong. 5 m²).

Lakleer

Afmeting: divers.

Leer met print

Afmeting: divers.

Kalfsleer

Afmeting: vanaf 1 m². 

Buffelleer

Afmeting: hele huiden vanaf ong. 4 m² en halve huiden vanaf ong. 2 m.

Tuigleer

Afmeting: divers.

Geitenhuid

Afmeting: vanaf ongeveer 0,25 m².

Metallic Leer

Afmeting: divers.

Fournituren

Fournituren.

"De meeste ambachtelijk vervaardigde exclusieve schoenen en laarzen van Volpeshoes worden gemaakt met leder van Eurolatino. Er hangt een ongedwongen sfeer waar je ongestoord eindeloos kan zoeken. Ook voor meer seriematige producties zoals de Rrrrts werken we samen met Eurolatino. De samenwerking is zeer plezierig en er wordt enthousiast vrijblijvend meegedacht".
MARIKE JANSMAN
VOLPESHOES IN ZWOLLE
"Na eenmaal bij Eurolatino mijn producten te hebben gekocht, ben ik nooit meer ergens anders naartoe gegaan. Naast de geweldige zogezegde snoepwinkel aan leder, trekt de gemoedelijke sfeer mij enorm aan. Als ik op inkoop ga in Zwolle, kan ik mij daar dan ook gewoonweg op verheugen. Met een kopje koffie in de hand loop ik langs alle schappen met prachtige kleuren leer".
LIEKE OUDE HENGEL
LELIQUE IN HENGELO
" Wij komen nu een aantal jaar bij Eurolatino en zijn nog steeds heel erg blij als wij er ieder keer weer zijn. Het is voor ons een soort snoepjes winkel met te veel keuze. Rudolf is de eigenaar en een super gastheer, hij ontvangt je met open armen en vraagt altijd met veel interesse wat wij allemaal weer voor mooie dingen maken."
BRAND BY D
IN ROTTERDAM
"Mijn bezoeken aan Euro Latino zijn als die van een kind in een snoepwinkel. De keuze in mooi kwaliteitsleer is enorm. Ik slaag altijd en voor een eerlijke prijs. Naast leer inkopen voor mijn atelier maak ik ook gebruik van het laten laseren van logo's in leer en riemen snijden. Rudolf, de eigenaar staat voor klantvriendelijkheid, gastvrijheid, betrokkenheid en goed advies. Ik ben een meer dan tevreden klant!"
DESIREE PARDON
VOUS DESIREZ IN ZOETERWOUDE
"Met Eurolatino is het prettig samenwerken! Er is veel keus en mocht je het niet kunnen vinden, gaat Rudolf op zoek. In overleg is er veel mogelijk. Na een jaar samenwerking kan ik zeggen, dat het een zeer betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. De lijnen zijn kort, waardoor je altijd weet wanneer je antwoord krijgt, dan wel, geleverd krijgt."
TANJA DE JONG
BINNENDINGEN.COM IN BAARN
"Ik word altijd blij van de keuze die Eurolatino heeft en wat ik er voor betaal. Het is de rit naar Zwolle waard!"
ILSE DIJK
ATELIER SPROET IN NIJMEGEN
"Een bezoek aan Eurolatino is voor mij altijd weer een uitje. Naast een groot assortiment van allerlei soorten leer is er de altijd gastvrije Rudolf die je verwelkomt met een kop koffie of thee. Hoewel ik mij voorneem niet zoveel leer te kopen word ik iedere keer weer verrast door nieuwe printjes die ik natuurlijk MOET hebben!”
TANYA ZEEMAN
TASSEN VAN TANYA IN VELP
"De kracht van Eurolatino vertaalt zich in de persoonlijke manier waarop je geholpen wordt. De grote hoeveelheid prachtig leer waaruit je kunt kiezen en de scherpe prijzen."
MARGREETH PLOEGER
TASSENATELIER PLOEGER IN UTRECHT