Is Euro Latino voor jou?

Ben je creatief en houd je je bezig met het ontwerpen en maken van tassen, schoenen, armbanden en / of andere leren artikelen?

Ben je altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere leersoorten voor je creaties en hoop je klantgericht en vakkundig geholpen te worden?

Dan is onze groothandel zeker iets voor jou.

Diversiteit in leer

Bij ons vind je leer in honderden verschillende kleuren, prints, kwaliteiten en bovendien tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Specials

Veel klanten komen bij ons op zoek naar specials, bijvoorbeeld metallic-achtig leer, lakleer, suede, pigskin, tuigleer en meer.
Ons leer is uitermate geschikt voor unica’s en kleine productieseries.

REDEN OM EURO LATINO TE BEZOEKEN

12Fijn shoppen

Wij hebben alles in huis om jou doeltreffend én plezierig  je aankopen te kunnen laten doen.

16Aankoopjes

Bij ons ben je ook van harte welkom voor het aanschaffen van kleine hoeveelheden leer.

14Huiden

Naast ons leer, hebben wij huiden met verschillende dierenprints en fournituren.

15Inspiratie

Bezoekers voelen zich bij ons welkom en raken geïnspireerd door onze groothandel.

Testimonials

"De meeste ambachtelijk vervaardigde exclusieve schoenen en laarzen van Volpeshoes worden gemaakt met leder van Eurolatino. Er hangt een ongedwongen sfeer waar je ongestoord eindeloos kan zoeken. Ook voor meer seriematige producties zoals de Rrrrts werken we samen met Eurolatino. De samenwerking is zeer plezierig en er wordt enthousiast vrijblijvend meegedacht".
MARIKE JANSMAN
VOLPESHOES IN ZWOLLE
"Na eenmaal bij Eurolatino mijn producten te hebben gekocht, ben ik nooit meer ergens anders naartoe gegaan. Naast de geweldige zogezegde snoepwinkel aan leder, trekt de gemoedelijke sfeer mij enorm aan. Als ik op inkoop ga in Zwolle, kan ik mij daar dan ook gewoonweg op verheugen. Met een kopje koffie in de hand loop ik langs alle schappen met prachtige kleuren leer".
LIEKE OUDE HENGEL
LELIQUE IN HENGELO
" Wij komen nu een aantal jaar bij Eurolatino en zijn nog steeds heel erg blij als wij er ieder keer weer zijn. Het is voor ons een soort snoepjes winkel met te veel keuze. Rudolf is de eigenaar en een super gastheer, hij ontvangt je met open armen en vraagt altijd met veel interesse wat wij allemaal weer voor mooie dingen maken."
BRAND BY D
IN ROTTERDAM
"Mijn bezoeken aan Euro Latino zijn als die van een kind in een snoepwinkel. De keuze in mooi kwaliteitsleer is enorm. Ik slaag altijd en voor een eerlijke prijs. Naast leer inkopen voor mijn atelier maak ik ook gebruik van het laten laseren van logo's in leer en riemen snijden. Rudolf, de eigenaar staat voor klantvriendelijkheid, gastvrijheid, betrokkenheid en goed advies. Ik ben een meer dan tevreden klant!"
DESIREE PARDON
VOUS DESIREZ IN ZOETERWOUDE
"Met Eurolatino is het prettig samenwerken! Er is veel keus en mocht je het niet kunnen vinden, gaat Rudolf op zoek. In overleg is er veel mogelijk. Na een jaar samenwerking kan ik zeggen, dat het een zeer betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. De lijnen zijn kort, waardoor je altijd weet wanneer je antwoord krijgt, dan wel, geleverd krijgt."
TANJA DE JONG
BINNENDINGEN.COM IN BAARN
"Ik word altijd blij van de keuze die Eurolatino heeft en wat ik er voor betaal. Het is de rit naar Zwolle waard!"
ILSE DIJK
ATELIER SPROET IN NIJMEGEN
"Een bezoek aan Eurolatino is voor mij altijd weer een uitje. Naast een groot assortiment van allerlei soorten leer is er de altijd gastvrije Rudolf die je verwelkomt met een kop koffie of thee. Hoewel ik mij voorneem niet zoveel leer te kopen word ik iedere keer weer verrast door nieuwe printjes die ik natuurlijk MOET hebben!”
TANYA ZEEMAN
TASSEN VAN TANYA IN VELP
"De kracht van Eurolatino vertaalt zich in de persoonlijke manier waarop je geholpen wordt. De grote hoeveelheid prachtig leer waaruit je kunt kiezen en de scherpe prijzen."
MARGREETH PLOEGER
TASSENATELIER PLOEGER IN UTRECHT